Rezervacije : +382 67 245 526 info@transfernovi.com

Udobni privatni transferi taksijem od i do aerodroma Dubrovnik, Tivat i Podgorica

09. 09. 2024.

Krenite na put bez stresa. TransferNovi je sinonim za udobne privatne transfere. Isplanirajte svoje putovanje, a naše usluge transfera od i do aerodroma u Tivtu, Podgorici i Dubrovniku učiniće vaš put sigurnim i efikasnim. U nastavku vam donosimo detaljniji opis ovih transfera.

Transfer od/do aerodroma Dubrovnik - Herceg Novi
Aerodrom Dubrovnik ili poznatiji kao aerodrom Ćilipi udaljen je 28 kilometara od Herceg Novog. Ovo je međunarodni aerodrom koji u ljetnjoj sezoni ima veliki broj letova ka mnogim destinacijama. Kapacitet mu je do dva miliona putnika godišnje, a opslužuje preko 50 avio kompanija. Check in šalteri zatvaraju se 40 minuta prije leta, zato je poželjno stići minimum dva sata prije leta. Od aerodroma Ćilipi do Herceg Novog vožnja traje nekih 40 minuta, u zavisnosti od gužve u saobraćaju i na graničnom prelazu.

Transfer od/do aerodroma Tivat - Herceg Novi
Aerodrom u Tivtu je jedini aerodrom na crnogorskom primorju i više od 80% saobraćaja odvija se tokom ljetnje turističke sezone. Ovaj transfer radimo već dugi niz godina, a vožnja do Herceg Novog traje sat vremena. Od centra Tivta aerodrom je udaljen četiri kilometra. Sve detalje o letovima možete pronaći na sajtu https://montenegroairports.com/aerodrom-tivat/. Taksi je najbrži i najudobniji način transfera sa aerodroma do Herceg Novog.

Aerodrom Dubrovnik do Kotora, Podgorice i Budve
Organizujemo i transfere od aerodroma u Dubrovniku do Kotora, Budve i Podgorice. Do Kotora i Budve stižete otprilike za dva sata, a do Podgorice za dva sata i 40 minuta. Direktan prevoz taksijem je najbolja i najsigurnija opcija za prevoz do ovih gradova. S obzirom da su sva vozila iz našeg voznog parka komforna i klimatizovana garantujemo da ćete imati vrhunsko iskustvo putovanja, bez čekanja i zadržavanja.

Aerodrom Podgorica Herceg Novi
Podgorica je glavni grad Crne Gore i ovdje je smješten najveći aerodrom u našoj državi. Sa aerodroma u Podgorici postoje direktni letovi za preko 20 evropskih destinacija. Osim direktnih letova, postoje i letovi sa presjedanjem do svih destinacija u svijetu. Podgorica je udaljena 106 kilometara od Herceg Novog i sa aerodroma stižete za dva sata i 30 minuta u ovaj grad. Taksi vas prevozi od aerodroma do željene lokacije u Herceg Novom bez čekanja i bespotrebnog gubljenja vremena.

Zato rezervišite već danas svoj privatni transfer taksijem iz Herceg Novog do bilo koje destinacije!