Rezervacije : +382 67 245 526 info@transfernovi.com

TransferNovi - najbolja taksi usluga u Herceg Novom

19. 08. 2024.

Ukoliko vam je potreban taksi do Kotora, Dubrovnika ili nekog drugog grada TransferNovi je vaša adresa za najbolju taksi uslugu u gradu. Uspješno poslujemo skoro 15 godina i cilj nam je da vaš boravak u Crnoj Gori bude prijatno iskustvo već od trenutka izlaska sa aerodroma. Nalazimo se u blizini Instituta „Simo Milošević“, a vozilo koje izaberete možemo besplatno isporučiti na teritoriji opštine Herceg Novi. Zašto smo baš mi pravi izbor za sve vaše transfere i šta nas to čini najboljima saznaćete u ovom tekstu.

Pouzdan transfer
Fokus nam je na udobnost, sigurnost i kvalitetnu uslugu. Važno nam je da znate da se uvijek možete osloniti na nas. Lični vozač će sačekati vas ili vaše goste na aerodromu bez obzira na vrijeme leta ili eventualna kašnjenja. Na željenu adresu stižemo u tačno dogovoreno vrijeme kako bi osigurali da vaše putovanje prođe bezbrižno i bez stresa. Osim grupnih i privatnih transfera, na vaš zahtjev imamo i prevoz luksuznim vozilima sa aerodroma, odnosno vip transfer.

Udobna i klimatizovana taksi vozila
U ponudi imamo dosta vozila, koja mogu prevoziti i do osam osoba. Sva naša vozila su redovno servisirana, udobna, komforna i klimatizovana. TransferNovi brine o svakom detalju vašeg putovanja bez obzira da li je poslovno ili dolazite zbog odmora. Svjesni smo da putovanje i sama organizacija istog mogu biti stresni, zato smo se pobrinuli da vam vožnja našim taksijima bude sigurna i prijatna.

Profesionalni vozači sa dugogodišnjim iskustvom
Naše ljubazno i iskusno osoblje učiniće da vaš put prođe mirno i bez neprijatnosti. Svi vozači su profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom u vožnji i odličnim poznavanjem puteva kako u našoj zemlji tako i u okolini. Takođe, naši vozači govore engleski jezik što vam omogućava lakše sporazumijevanje.

Pristupačne cijene transfera
Cijene naših transfera su povoljne i prilagođene svačijem budžetu. Detaljniji cjenovnik imate na našem sajtu, na stranici lista transfera. Jedinstveni smo jer vam nudimo kvalitetnu uslugu po konkurentnim cijenama.

Ne čekajte rezervišite svoj taksi iz Herceg Novog ili Kotora do Dubrovnika, ili pak sa aerodroma u Dubrovniku do Kotora i uvjerite se zašto smo najbolji!