Rezervacije : +382 67 245 526 info@transfernovi.com

Vozite se taksijem od Dubrovnika do Kotora – TransferNovi Vaš partner na putovanju

05. 08. 2024.

Uzmite taksi od Dubrovnika do Kotora, udobno se smjestite i uživajte u pejzažima Jadranske obale jer je TransferNovi vaš pouzdan partner na ovom putovanju. Aerodrom u Dubrovniku je udaljen 71 kilometar od Kotora i vožnja traje nekih sat i po vremena.

Dubrovački aerodrom je treći najveći aerodrom u Hrvatskoj i zbog blizine sa Crnom Gorom popularan je među turistima koji dolaze na našu obalu. Predstavlja jednu od najznačajnijih saobraćajnih veza u cijelom regionu a udaljen je svega 20 kilometara od graničnog prelaza sa našom zemljom.

Kada stignete u Kotor imaćete mnogo lijepih mjesta gdje možete napraviti predah od puta a zatim nastavite da obilazite ovaj prelijepi grad koji će sigurno u ovom periodu godine biti preplavljen turistima. Kotor se definitivno može svrstati u jedno od najljepših mjesta u Crnoj Gori. Prepoznatljiv je po svom starom gradskom jezgru, zidinama i bedemima. Kada izađete iz Starog grada na pristaništu za kruzere dočekaće vas mnoštvo velelepnih brodova koji su česti gosti zaliva. Bilo da ste odlučili istraživati istoriju ovog grada, obilaziti znamenitosti, plaže ili okolna mjestašca odmor će vam biti ispunjen i samim pogledom na mirne vode zaliva ušuškanog među obroncima visokih planina.

Mi smo tu da se pobrinemo za vaš cjelokupan ugođaj i da vam pokažemo sve ljepote koje Crna Gora nudi. Putujte sa agencijom TransferNovi i otkrijte sve prednosti vožnje taksijem. Biće ovo vrhunsko iskustvo za Vas, dovoljno je razloga da kontaktirate upravo nas!