Rezervacije : +382 67 245 526 info@transfernovi.com

Putujte sa stilom uz Transfer Novi Montenegro

22. 07. 2024.

Doživite Crnu Goru sa stilom. TransferNovi Montenegro vam nudi fleksibilne opcije za sve vrste transfera. Bilo da vam je potreban prevoz od aerodroma do hotela ili obrnuto, turistički obilazak, poslovni sastanak uvijek smo spremni i prilagođavamo se vašem rasporedu.

Na našem sajtu se možete detaljno informisati o automobilima koji se nalaze u našem voznom parku. Sva naša vozila su klimatizovana, vozači su profesionalni i pripremljeni da reaguju u svakoj situaciji sa fokusom na bezbjednu vožnju.

Ukoliko rezervišete taksi od aerodroma u Dubrovniku do Herceg Novog imamo na raspolaganju vozilo koje može da primi do osam osoba, tako je ovo idealna opcija ako dolazite u grupi ili sa porodicom. Prednost iznajmljivanja taksi vozila na ovoj ruti jeste što je ovo najbrži način da dođete do Herceg Novog, osobito ako imate dosta prtljaga. Put ne traje dugo, zadržavanje na graničnom prelazu zavisi od djela dana kada se putuje. Pretežno su najveće gužve u ovom periodu godine rano ujutru i vikendima. Kada nema gužve do Herceg Novog se može stići za 40 minuta.

Kapacitet aerodroma u Dubrovniku je mnogo veći od naših i ima veći broj letova. Ovaj aerodrom nudi direktne letove od/do brojnih evropskih gradova poput Beča, Frankfurta, Atine, Pariza, Londona, Rima, Barselone, Madrida, Minhena i ostalih. On je strateški pozicioniran uz obalu Jadrana i na određen način predstavlja kapiju za sve putnike koji dolaze kako u Crnu Goru tako i u generalno u region.

Rezervišite svoju vožnju sa našom agencijom i krenite na put sa stilom!