Rezervacije : +382 67 245 526 info@transfernovi.com

Ljubaznost je standard u našem poslovanju, a Vaša sigurna vožnja naš prioritet

08. 07. 2024.

Ne zaboravite da neke osobine ništa ne koštaju a imaju neprocijenjivu vrijednost. Agencija TransferNovi svoju reputaciju gradi na profesionalnom i ljubaznom pristupu prema svim klijentima.

Svjesni smo da dolazak u državu koja nam je potpuno nepoznata na neki način može biti stresan čak iako smo tu zbog odmora. Baš zato se trudimo da vas naši vozači uvijek dočekuju sa osmijehom i upute u sve što je važno da znate kako o Crnoj Gori, gradu u koji idete tako i obližnjim mjestima koja možete posjetiti dok ste tu. Rado ćemo vam preporučiti popularna i zanimljiva mjesta i informisati ukoliko je nešto trenutno zatvoreno za posjete. Želimo da ponesete najljepše uspomene kada se vratite u svoju zemlju.

Ukoliko je vaša destinacija grad pod planinom Orjen - Herceg Novi poznat kao grad hiljade stepenika smješten na samom ulazu u Bokokotorski zaliv. Važno je da vam napomenemo da se do većine plaža najlakše može doći pješke i da je veći dio plaža betonski ili kombinacija betona i pijeska. Takođe, tokom ljeta on postaje dom za mnoge festivale, pjesničke večeri i brojne kulturne manifestacije.

Bilo da želite taksi iz Kotora do Dubrovnika, ili iz Herceg Novog, Tivta, samo pozovite, izaberite i naš taksi stiže na lokaciju koju vi odaberete. Usluga je fleksibilna i svaki član našeg tima nastoji da vam putovanje bude uživanje. Raspolažemo sa informacijama o procedurama na aerodromima kako našim u Tivtu i Podgorici tako i aerodromu u Dubrovniku.

Putujte taksijima agencije TransferNovi i iskusite sigurnu vožnju uz ljubaznu uslugu.