Rezervacije : +382 67 245 526 info@transfernovi.com

TransferNovi za sva vaša putovanja

25. 06. 2024.

Svi volimo da putujemo jer nam je to prva asocijacija za odmor i sve lijepo što ide sa njim. No, ono što vjerujemo sve nervira jeste saobraćaj, bilo da na put idemo autom, vozom, busom ili avionom.

Transfer Montenegro nastoji da bude vaš saveznik na putovanjima kako bi ona bila istinsko uživanje, bilo da na odmor dolazite sa djecom, društvom ili pak bakom i dekom. TransferNovi je osnovan kao porodični biznis pa stoga ne iznenađuje što nastoji takvu atmosferu da prenosi i svim korisnicima njegovih usluga. Želimo da se svi osjećaju dobrodošlo i prijatno u našoj zemlji i da bude jedna od destinacija kojoj će se iznova rado vraćati. S obzirom da nudimo privatne i šatl transfere od i do aerodroma u zemlji i inostranstvu naša vozila su nova i klimatizovana jer je prijatna i udobna vožnja za nas prioritet. Naši vozači biće vam na raspolaganju za sva pitanja bilo da ste domaći ili strani turista jer se možete sporazumijevati i na engleskom jeziku.

Aerodromski transfer podrazumijeva dolazak na adresu koju sami izaberete i direktan prevoz do aerodroma Tivat, Podgorica, Dubrovnik ili neke druge destinacije u zemlji i inostranstvu.

TransferNovi učiniće vaša putovanja bezbjednim i biće vaš siguran oslonac na svakom koraku.