Rezervacije : +382 67 245 526 info@transfernovi.com

Taksijem do Dubrovnika

10. 06. 2024.

Dubrovnik je poznata turistička lokacija na jugu Dalmacije. Odavno je privlačan za turiste, a dodatnu promociju dobio je nakon što je na ovoj lokaciji snimana popularna serija “Igra prestola”. Prepoznatljiv je po starom gradskom jezgru, bogatoj istoriji i kulturi, Stradunu – glavnoj gradskoj ulici, tvrđavama i ništa manje azurno plavom moru.

Ovaj grad bajkovitih pejzaža udaljen je od Herceg Novog svega sat vremena vožnje autom, odnosno na nekih 50 kilometara udaljenosti. Zato ne čudi što mnogi turisti koji dođu do Kotora i Herceg Novog iskoriste njihovu blizinu da obiđu i Dubrovnik koji je svakako vrijedan posjete. Dubrovnik ima svoj aerodrom koji se nalazi na 15 – om kilometru od samog centra grada, što je još jedna od njegovih velikih prednosti s obzirom da se radi o internacionalnom aerodromu. Takođe, pomenuti aerodrom nalazi se 28 kilometara od Herceg Novog, te s obzirom na svoju dobru pozicioniranost ne čudi što bilježi konstantan porast broja putnika.

Ukoliko vas put nanese baš na ovaj aerodrom, TransferNovi vam nudi taksi od Dubrovnika do Herceg Novog.

U ponudi imamo i taksi sa aerodroma u Dubrovniku za Kotor. Vožnja traje otprilike dva sata u zavisnosti od čekanja i gužve na graničnim prelazima.

Vozači naše agencije, sačekaće vas u aerodromskoj sali za dolaske sa tablom na kojoj će biti napisano vaše ime kako bismo izbjegli sve moguće nesporazume.

Prijateljski nastrojeno, predusretljivo i uslužno osoblje pomoći će vam oko prtljaga i ukoliko je potrebno pružiti informacije o destinaciji na koju idete. Budite slobodni da im se obratite za sve nedoumice koje imate i uvjerite se da je profesionalnost ključni element našeg poslovanja.