Rezervacije : +382 67 245 526 info@transfernovi.com

Neka bezbrižnost bude sinonim za putovanja

07. 06. 2024.

Nije uzalud rečeno da mir u životu nema cijenu, a pogotovo ako smo krenuli na odmor sa željom da u potpunosti opuštimo mozak i ne razmišljamo baš ni o čemu. Tih 10 ili 15 dana jednostavno se želimo osjećati kao turisti jer sve poslovi i problemi mogu da se “pauziraju” dok radimo nešto za svoj zasluženi merak.

Za vašu bezbrižnost na putu TransferNovi je omogućio taksi vozila koja su na dogovorenoj lokaciji u tačno vrijeme, bez čekanja i bez stresa, brzo i jednostavno dođite do željene adrese. Svjesni da su putovanja vrijeme koje ste izdvojili za opuštanje i uživanje, naš primarni cilj na putu je vaša sigurnost. Vaš prevoz stiže na vrijeme, koferi su na sigurnom, do smještaja vam ostaje samo da uživate u prelijepim pjezažima, smjeni mora, planina i zelenila. Jednostvno rečeno – raju za oči.

Pošto znamo da često nešto ne ide kako smo htjeli ili zamislili pogotovo onda kad nam je to najmanje potrebno svaki transfer planiramo i organizujemo vrlo detaljno. Redovno se informišemo o stanju na putevima, mogućim zastojima, radovima na putu i pronalazimo alternativne puteve kako bismo vas do željene lokacije dovezli bez čekanja ili stajanja u koloni satima. Trudimo se da obratimo pažnju na sve detalje i budemo spremni na svaki izazov koji se u datom trenutku može naći pred nama a sve sa ciljem da upotpunimo vaš boravak i učinimo da se osjećate rasterećeno i opušteno.

Naša vizija je da sve bude pod kontrolom kako bi vaš ugođaj bio potpun.